Folosirea corecta a cremelor de zi si de noapte

Home / Noutati / Folosirea corecta a cremelor de zi si de noapte

Folosirea corecta a cremelor de zi si de noapte

Doriti să aveţi un ten hidratat şi catifelat? Pentru menţinerea frumuseţii pielii feţei se recomandă să folosiţi două creme: una de zi şi una de noapte. Aflaţi ritualul corect cu privire la fiecare tip de cremă.

Au proprietăţi diferite
Unele femei cred că folosirea aceleiaşi creme pentru faţă şi dimineaţa, şi seara este un truc eficient de frumuseţe, care le scapă de o cheltuială în plus. Totuşi, specialiştii avertizează: nu este chiar cea mai înţeleaptă alegere când vine vorba despre îngrijirea corectă a feţei. Crema de zi şi cea de noapte au proprietăţi diferite, deci şi efectele lor sunt diferite. Dacă ziua crema de faţă trebuie să vă protejeze de radiaţii, poluare sau chiar make-up, noaptea are cu totul altă misiune, şi anume să ajute la regenerarea celulelor de elastină şi de colagen, şi să vă hidrateze tenul.
Ce se întâmplă însă dacă folosiţi o cremă de zi noaptea sau o cremă de noapte ziua? Aplicarea unei creme de noapte dimineaţa vă va lăsa pielea mai grasă şi nu vă va proteja de radiaţiile ultraviolete. De asemenea, o cremă de zi utilizată seara vă va furniza un anume nivel de hidratare, dar nu va oferi pielii varietatea de agenţi antiaging de care are nevoie. Deşi folosirea unei singure creme pentru faţă sau utilizarea amândurora este o opţiune personală, specialiştii în beauty vă sfătuiesc să optaţi pentru alternarea cremei de zi cu cea de seară.

Recent Posts

Leave a Comment

Contactati-ne!

Ne puteti contacta folosind formularul de mai jos. Pentru programari va rugam sa ne sunati la 0723426169.

Ilizibil? Schimba text. captcha txt