Redati rezistenta si frumusetea unghiilor

Home / Noutati / Redati rezistenta si frumusetea unghiilor

Redati rezistenta si frumusetea unghiilor

Nu doar fructele, verdeţurile şi legumele proaspete contribuie la revitalizarea organismului. De exemplu, uleiurile esenţiale şi vitaminele, amestecate în diverse combinaţii de creme şi măşti, ne pot ajuta să ne fortificăm unghiile. Noi vă oferim câteva soluţii la îndemână.

Mierea şi uleiul de migdale fortifică
Mierea de albine, nu cea contrafăcută din fructoză sau zaharuri, este foarte eficientă pentru unghiile fragile. Amestecaţi mierea cu ulei de migdale, iar crema care rezultă din acest amestec este ideală pentru unghiile dumneavoastră, dar şi pentru pielea mâinilor. Pentru o acţiune eficientă, puteţi lăsa această cremă să acţioneze toată noaptea. Nu uitaţi să vă acoperiţi mâinile cu o pereche de mănuşi.

Uleiul de argan şi lămâia opresc exfolierea
Un alt ulei pe care ar trebui să-l aveţi mereu în casă este uleiul de argan. Ideal pentru orice tratament de înfrumuseţare, uleiul de argan este benefic şi pentru unghiile care se exfoliază. Ajută la fortificarea acestora şi la protejarea lor. Se amestecă bine cu suc de lămâie şi se ung unghiile timp de o săptămână înainte de culcare.

Recent Posts

Leave a Comment

Contactati-ne!

Ne puteti contacta folosind formularul de mai jos. Pentru programari va rugam sa ne sunati la 0723426169.

Ilizibil? Schimba text. captcha txt